Rituál na splnění přání

18.03.2013 11:13

Tento rituál má největší sílu za úplňku, můžete jej však provádět i za přibývajícího Měsíce. Rituál vám pomůže ke splnění vašeho přání.

Potřeby: papír, obyčejná tužka, bílá svíčka, křída nebo uhel, miska, ve které budete pálit papír, 4 předměty představující 4 živly: Oheň, Vodu, Vzduch, Zemi, například svíčka pro Oheň, miska s vodou pro Vodu, hlína pro Zemi, vykuřovadlo (vonná tyčinka-zapálená) pro Vzduch.

Na papír napište tužkou své přání. Nepoužívejte slova jako "nikdy, navždy, za každou cenu". Lístek složte a vložte si ho na srdce. Připravte si bílou svíci, misku a čtyři předměty, které představují čtyři živly.

Uzavřete kolem sebe magický kruh, který namalujete křídou nebo uhlem. Zapalte svíčku a zavolejte 4 jednotlivé živly, vždy na příslušnou světovou stranu.

Na východ:  "Volám vzduch, který dává poznání"

Na jih: "Volám oheň, který očišťuje"

Na západ: "Volám vodu, která odplavuje"

Na sever: "Volám zemi, která hojí"

"Pomozte mi!"

Plně se soustřeďte na svoje přání a představujte si, jaké to bude, až se přání vyplní. Potom vytáhněte lístek s přáním a zapalte ho. Přitom opakujte:

Vesmírná sílo a sílo přírody, pomoz mi dosáhnout mého cíle, ať vzduch mou hlavu pročistí, ať voda přinese nový život, země mi dá sílu, ať oheň odnese moje přání jako proužek dýmu. Děkuji za pomoc a říkám: staniž se!

Rituál skončí až dohoří svíce.

—————

Zpět


Kontakt

Výklad-karet-i-povidani-jen-tak


o Tarotu

TAROT

10.04.2013 18:35
Váš přístup k životu vyjadřuje osobní tarotové číslo Osobní tarotové číslo vám odhalí, v čem jste dobří! Tarot rozlišuje 22 různých životních symbolů, které prozrazují, na co má člověk největší talent. Chcete vědět, jaké je vaše „tarotové číslo", a tedy v čem jste dobří? Spočítejte si...

—————

O Astrologii

06.12.2011 17:43
ASTROLOGIE Co je to Astrologie Na astrologii se mnoho lidí dívá především jako na předpovídání budoucnosti. Když se nad tím ale zamyslíme je astrologie vlastně naší minulostí a zároveň budoucností , protože právě již ve dni a hodině našeho narození začínají planety a jejich postavení...

—————

Jak spolehlivá je rada,kterou Vám poskytne výklad karet?

04.12.2011 17:55
Řeč karet je jen energie ,kterou vy vkládáte do listů karet při míchání nebo kterou vysíláte na dálku směrem ke kartářce s vaší otázkou.Na kartáři je potom, aby se na tuto energii napojil a za použití své intuice vám předal odpověď,poselství,které mu karty odhalí pomocí symbolů...

—————



TOPlist