Jak spolehlivá je rada,kterou Vám poskytne výklad karet?

04.12.2011 17:55

Řeč karet je jen energie ,kterou vy vkládáte do listů karet při míchání nebo kterou vysíláte na dálku směrem ke kartářce s vaší otázkou.Na kartáři je potom, aby se na tuto energii napojil a za použití své intuice vám předal odpověď,poselství,které mu karty odhalí pomocí symbolů v Tarotu. .Samozřejmě nemáme ani v tarotu,ani obecně na tomto světě přístup k absolutní pravdě.Ale proto zdaleka nelze odpověď karet považovat za bezvýznamnou.Pokud jste se již rozhodli výklad karet podstoupit je dobré radu vyslechnout a vzít si ji k srdci .Není však dobré stát se na výkladech karet závislým ,za každou cenu se radami řídit a vzdát se vlasní zodpovědnosti za své životy.Tarot nám posílá radu,která nám přichází od našeho nevědomí a naznačuje tak nejvhodnější postup ,který však nemusí být vždy ten nejpříjemnější ani nejpohodlnější.

Nabízím výklady z Tarotových karet zaměřené na Vaše otázky ohledně současné situace a ohledně budoucnosti s ohledem na možné cesty.

Všechny vaše otázky týkající se vztahů,práce ,peněz,zdraví,dětí a další témata ,která Vás zajímají , co Vás čeká a pro kterou z cest se rozhodnout.Co vám nebudu vykládat je vaše minulost , protože si myslím,že svou minulost každý zná a věštění minulosti je možná pro vás zkouškou kartářky nebo karet,ale z mého pohledu je to pro vás i pro mne ztráta času a pro mne i energie, kterou mohu vydat v otázkách směřovaných k vaší budoucnosti ,která je pro vás ,alespoň myslím k časovému omezení výkladů důležitější .Pokud máte tedy i tak tuto potřebu obraťte se prosím na někoho jiného.

Považuji ještě za důležité zde napsat ,že nejsem lékař ani léčitel ve smyslu diagnostiky nebo uzdravování nemocí ,proto vaše otázky týkající se zdravotního stavu zodpovím v tom rozsahu za který jsem schopna nést i plnou zodpovědnost tedy např. Jak to bude vypadat s mým zdravím nebo uzdravím se pokud udělám to či ono,jakou možnost léčby mám zvolit A nebo B, aby se můj stav vylepšil , je pro mne vhodná cesta s ohledem na zdraví atd .Také samozřejmě nikdy neodpovídám na otázky ohledně smrti.

 

 

Chcete-li tedy vědět ,co Vás čeká já a Tarotové karty Vám můžeme ukázat možnosti,kterými je možné se vydat ROZHODNUTÍ je však vždy již jen Vaše volba.

—————

Zpět


Kontakt

Výklad-karet-i-povidani-jen-tak


o Tarotu

TAROT

10.04.2013 18:35
Váš přístup k životu vyjadřuje osobní tarotové číslo Osobní tarotové číslo vám odhalí, v čem jste dobří! Tarot rozlišuje 22 různých životních symbolů, které prozrazují, na co má člověk největší talent. Chcete vědět, jaké je vaše „tarotové číslo", a tedy v čem jste dobří? Spočítejte si...

—————

O Astrologii

06.12.2011 17:43
ASTROLOGIE Co je to Astrologie Na astrologii se mnoho lidí dívá především jako na předpovídání budoucnosti. Když se nad tím ale zamyslíme je astrologie vlastně naší minulostí a zároveň budoucností , protože právě již ve dni a hodině našeho narození začínají planety a jejich postavení...

—————

Jak spolehlivá je rada,kterou Vám poskytne výklad karet?

04.12.2011 17:55
Řeč karet je jen energie ,kterou vy vkládáte do listů karet při míchání nebo kterou vysíláte na dálku směrem ke kartářce s vaší otázkou.Na kartáři je potom, aby se na tuto energii napojil a za použití své intuice vám předal odpověď,poselství,které mu karty odhalí pomocí symbolů...

—————



TOPlist