O pozitivním myšlení

06.12.2011 17:55

MUSÍM UPOZORNIT,ŽE TYTO ŘÁDKY NEJSOU MÁ PRÁCE , ALE MOC SE MI LÍBÍ A ZTOTOŽŇUJI SE S NIMI.PROTO JE CHCI ŠÍŘIT DÁL.

1)      Dávejme si pozor na to, o čem přemýšlíme – negativní či kritické myšlenky pokud nás přepadnou nahraďme podle možností pozitivnějšími. Nic si nevyčítejme.

2)      Mluvme pouze o tom, co chceme a ne o tom co nechceme – používejme pozitivní výrazy. Na co se soustředíme, to posilujeme a s největší pravděpodobností se s tím v životě potkáme.

3)      Vyhýbejme se negativním nebo pesimistickým lidem – takovíto lidé nás vyčerpávají. Pokud je ale nezbytné s nimi být v kontaktu, řekněme jim, že jejich problémy, stres a starosti si musí vyřešit sami. Případně jim můžeme naznačit, jak bychom je řešili my. A hovor s nimi nekompromisně ukončeme. Zdržme se i sledování negativních televizních zpráv .

4)      Snažme se být stále pozitivně naladěni – energie, kterou vysíláme se nám jednou nějakým způsobem vrátí. Jak se k druhým chováme, tak se oni budou chovat k nám. Na všechno, co se nám v životě kdy stane se snažme pohlížet z té lepší stránky. Nelitujme se. Nepokládejme si otázku proč zrovna já?

5)      Stýkejme se s lidmi, kteří se zajímají o to co my – učme se od nich.

6)      Každý týden něco darujme – jen pro dobrý pocit. Čas, lásku, úsměv, pohlazení, peníze, pomoc, nebo něco co nepotřebujeme a druhému to ještě poslouží. Pomozme a bude nám pomoženo, darujme a budeme obdarováni. Rozproudí se tím energie mezi příjmy a výdaji, která by měla být v rovnováze. Darujme to z lásky, abychom měli dobrý pocit.

7)      Snažme se moc nepřemýšlet – neanalyzujme, nehodnoťme. K odreagování nám pomůže hudba, vycházka, dechová cvičení.

8)      Naučme se být vděčný – žehnejme. Pokud vyjadřujeme za to, co máme vděčnost, požehnáme tomu. Tím si do svého života přitáhneme těchto věcí či situací víc.

9)      Mějme ze sebe dobrý pocit – čím lepší pocit ze sebe máme, tím vyšší jsou vibrace našeho osobního vyzařování. Přesuňme se od strachu k pocitu vděčnosti, od boje k přijetí, od vyčerpávajícího úsilí k povznášející lehkosti bytí.

10)    Neočekávejme – tato energie v nás vyvolává strach ve všech formách. A strach je jen očekávání, že se něco stane, něco nepříjemného. Strach je jen snůška očekávání nějaké bolesti a spouštíme si ho jen a jen my sami. Proto věřme, že se stane jen to, co je pro náš život důležité a posílí nás to. Žijme ve světle a lásce.



Více zde: https://lecitelka.webnode.cz/news/jak-si-do-zivota-pritahovat-vice-toho-co-chceme-mene-toho-co-nechceme/

—————

Zpět


Kontakt

Výklad-karet-i-povidani-jen-tak


o Tarotu

TAROT

10.04.2013 18:35
Váš přístup k životu vyjadřuje osobní tarotové číslo Osobní tarotové číslo vám odhalí, v čem jste dobří! Tarot rozlišuje 22 různých životních symbolů, které prozrazují, na co má člověk největší talent. Chcete vědět, jaké je vaše „tarotové číslo", a tedy v čem jste dobří? Spočítejte si...

—————

O Astrologii

06.12.2011 17:43
ASTROLOGIE Co je to Astrologie Na astrologii se mnoho lidí dívá především jako na předpovídání budoucnosti. Když se nad tím ale zamyslíme je astrologie vlastně naší minulostí a zároveň budoucností , protože právě již ve dni a hodině našeho narození začínají planety a jejich postavení...

—————

Jak spolehlivá je rada,kterou Vám poskytne výklad karet?

04.12.2011 17:55
Řeč karet je jen energie ,kterou vy vkládáte do listů karet při míchání nebo kterou vysíláte na dálku směrem ke kartářce s vaší otázkou.Na kartáři je potom, aby se na tuto energii napojil a za použití své intuice vám předal odpověď,poselství,které mu karty odhalí pomocí symbolů...

—————



TOPlist